idag tog jag ett tufft beslut

Allmänt / Permalink / 0
Och hela beslutet får hela magen att vändas in och ut på.
 
Men det är tyvärr så, ska man satsa, så handlar det väldigt mycket om att offra, prioritera om, planera och göra en hel del tuffa beslut. Om ni skulle frågat mig för 1-2 månader sedan så skulle detta beslut ALDRIG finnas på världskartan, men jag har efter en hel del tankar och diskussioner med mina föräldrar, sambo, tränare o.sv tagit ett beslut som kommer orsaka en hel del tårar, ånger och frustation, men som slutligen förhoppningsvis visar vägen närmare framgång. Där framgången närmar sig större utmaningar och där drömmar har större chans att bli verkliga.
 
Som jag tidigare har skrivit, jag vill satsa nu, helhjärtat och jag känner att jag är redo för det på ett helt annat plan än förut och då handlar det om att offra för att kunna öppna andra portar. Min satsning kommer även innebära mycket tid och tålamod för att alla bitar ska falla på plats, men jag känner att jag är redo, mer än någonsin.
Min satsning kommer ske så snarast möjligt och kommer fortsätta så länge mina ben orkar bära, jag måste tänka långsiktigt, för hur säker är jag på att min satsning kommer ge resultat första året, eller ännu värre, kommer min satsning ge framgång överhuvudtaget? Att få framgång serverat på silverfat är bara i drömmarnas värld, för bakom all framgång finns både pengar, blod, svett och tårar.
 
 
 
Jag vet att ni inte förstår någonting just nu och jag har fortfarande svårt att ta in mitt tuffa beslut
Men ni kommer få veta mer tids nog,
 
Men ett eller två farväl av mina nuvarande hästar kommer behöva tas för att kunna satsa.
Och att även den mest lovande och en av de hästarna som jag har närmast hjärtat är tvungen att säljas är också tyvärr den största nyckeln till framgången i min satsning. Det gör ont men i allt detta mörker finns ett ljus som tar mig förhoppningsvis närmare mina drömmar.
 
Mitt i allt detta tuffa beslut är jag rädd, rädd att misslyckas.
Men om man aldrig någonsin chansar i livet så kommer man nog ångra sig senare i livet.
Och vem vill leva med ånger resten av livet
 
Hua.
Vad har jag gett mig in på
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

möttes av detta när jag kom hem från jobbet

Allmänt / Permalink / 0
 
Kan väl inte påstå att det var detta mötet jag behövde efter en natt utan sömn och en jobbdag med huvudvärk..
 
Åh. Jävla storm.
Kanske det var detta jag fick för jag var så hemsker att hästarna fick vara ute inatt i stormen. Karma is a bitch isåfall 😉
Till top