Avverkat ett par timmar i stallet

Allmänt / Permalink / 0


Och det känns så förbaskat bra. 
Red ett kort och intensivt dressyrpass på Carro med mycket tempoväxlingar på långsidorna. Ena långsidan korta in galoppen så gott det går och andra långsidan länga på och öka galoppen. 

Därefter masserade jag in liniment på Carro och hon fick stå med back on track paddar medans jag tömde en av boxarna på torv. 

På min semester ska jag ha ett litet renoveringsprojekt, vår sadelkammare ska få ett riktigt upplyft. Den ska målas om och struktureras om samt ha lite gulddetaljer på krokar m.m.
Tror det kan bli riktigt läckert och behövligt!! Carros ridschema för veckan

Allmänt / Permalink / 0


Måndag - Ledig
Tisdag - Lätt dressyr
Onsdag - Massage 
Tordag - Uteritt 
Fredag - Markarbete 
Lördag - Ledig
Söndag - Dressyr avslut uteritt

Lite soft vecka med inga större krav för Carros del, kan vara nyttigt ibland, lägga kraven åt sidan emellanåt. 


På Torsdag flyttar Carro

Allmänt / Permalink / 0
 
Hem till mig!!!! Fantastsikt att få ha sin fina tjej utanför vårt hus istället för hos föräldrarna.
Det är just nu lite dåligt bete hos mamma och pappa, dels för de har plöjt upp deras största sommarhagar sen finns en rätt stor hage hemma på gården som vi sparar till Rattsly och sin fölunge som ska förhoppningsvis födas om ett par dagar. Och i samband med vårt hyreshus finns det en del fina beten som ingår, förra vintern hade jag ju mina hästar här på lösdrift och Cassandra födde min första alldeles egna uppfödning utanför huset. Så nu ska Carro och Cruzella få gå här ett par veckor så hinner det förhoppningsvis växa upp lite mer gräs hos föräldrarna också.
 
 
Som tur har jag världens snällaste grannar med en egen hästgård och paddock som jag och mamma kommer få använda hur mycket vi vill. Så ridningen och träningen kommer vara densamma. Skjulet som finns hos oss som tidigare var lösdrift kommer vi göra ordning lite snabbt och lätt så jag kan ställa upp dem som en stallgång sen finns det faktiskt redan en påbörjad sadelkammare som bara behöver fin justeras som vi kommer göra nu innan på Torsdag. Så förhoppningsvis blir det inte så mycket bökigare än vanligtvis.
 
 
 
 
 
 
Till top