Blodprovstagning

Allmänt / Permalink / 0

Skickade ett sms till en av veterinärerna på stationen i Svenljunga i morses och fick alla redan en tid i eftermiddags kl 15.00 så for ner med Carro dit. Nu väntar vi med spänning tills provsvaren kommer tillbaka.

Innan mörkret faller

Allmänt / Permalink / 0

Hann jag och Josefine med en uppfriskande och mysig uteritt på Carro och Bello som var lite extra laddade och tyckte det var underbart att få komma ut utanför gården och paddockstaketet. Så välbehövligt!

Hur veckans ridschema blir har jag inte en aning om. Veckans blodprov på Carro var tvungen att ställas in pågrund av att jag fick feber, hoppas få ny tid nu veckan som kommer istället, hade varit skönt att få det ur världen.
Någon av dagarna ska jag även upp till Berg för att filma Bello som ska ut på annons dem närmsta dagarna. Annars är det lugnt på hästfronten, ska försöks hålla dem igångsatta så gott det går, men verkar som kylan kommer hit igen och då lär paddocken vara värdelös igen.

Mysig förmiddag

Allmänt / Permalink / 0

Red ett kort ridpass på Carro som kändes så fin, kunde inte hålla mig och styrde över ett litet kryss med henne, hon laddade som bara den och tyckte det var super kul. Även jag satt som vanligt där med världens bredaste leende.

Även Bello kändes fin idag och fick hoppa ett par skutt. Båda hästarna skötte sig verkligen idag och imorgon väntas en längre uteritt med lite galoppintervaller. Hoppas få sällskap så alla 3 hästarna kan få följa med.

Till top