När man finner Bello på socialamedier

Allmänt / Permalink / 2

 

Man blir helt varm i hjärtat när man ser utomstående människor besöker Hovstallet i Stockholm och helt plötsligt dyker Bello upp på bilder på sociala medier. 
Han får så mycket uppmärksamhet och kärlek av både utomstående personer som går rundvandring och besöker anläggningen samt av personal, han är helt klart en favorit för både personal samt andra turister. Han kunde inte fått det bättre och jag är så stolt att jag tog möjligheten trots det var en lång process att tillmötesgå innan allt var klart.

 Bellos tävlingskarriär samt liv är kanske inte som innan, men han verkar väldigt nöjd med livet som allround/ paradhäst. Han är ju redan inkörd och beräknas gå parader på Stockholm gator de närmsta. Man blir helt klart stolt över honom när utbildningstiden brukar ligga på 1-3 år och han fixade det inom 2 månader!!
Han var och är som gjord för detta och jag hade det på känn annars hade jag aldrig kontaktat dem, men att det skulle gå såhär smärtfritt igenom alla prövningar och tester är en extra bonus som både köpare och jag som säljare är lättade över. 

Bilderna nedanför är från instagram när man söker på "Hovstallet".

 

 

 
 
 
#1 - - Anonym:

Saknar honom massor Jenny, han är fantastisk😍 Kram Josefine

#2 - - Anonym:

Saknar honom massor Jenny, han är fantastisk😍 Kram Josefine

Till top