OTUR SOM VANLIGT..

Allmänt / Permalink / 2
(null)

(null)


Sadeln var magisk att rida i. 
Den satt som en smäck på Carro. 
Men inte på Napoleon. La sig direkt på manken.. Dessutom behöver nog mina långa ben en större kåpa så jag får rätt position i sadeln. SUCK.. 
Så typiskt. 

Om inte någon av mina vänner har vägarna förbi Charlies de närmsta så blir det att åka till Jönköping i morgon och lämna tillbaka den. 

Åkte till stallet lite innan halv 8 idag och tog ut hästarna och gav dem frukost. Därefter mockade jag hela stallet, red ett mjukgörande ridpass i paddocken på Carro, som kändes ovanligt fin och mjuk trots att hon har varit ledig, därefter klippte jag hennes hals (sen blev jag för allergisk för att fortsätta) 
Nackdelen när häst är det djuret man är som mest allergisk emot och för snål för att köpa klipphjälp, då får man försöka bita ihop, men blev alldeles för jobbigt idag.  Så får försöka fortsätta en annan dag så hon blir helklippt.  

Sen skrittade jag ut en runda på Napoleon. 
Mer vågade jag inte rida på han eftersom den nya sadel låg alldeles för dåligt på ryggen. 


#1 - - Anonym:

Passade ibte arezzon du köpte för någon vecka sen? 😊

Svar: Någon vecka sedan kanske är att ta i 😅
Jo den passar hyfsat, men vill ha en nyare modell och köpte denna bara som en tillfällig sadel eftersom jag var utan, dock sitter den inte 100% på Napoleon som på Carro. Så letar ny som kan passa dem båda bra 😊
Jenny Jareteg

#2 - - Sanna:
Alltså vad är det för kommentar? Vad har en anonym förveten fegis med det att göra? 😅 Hoppas du hittar en sadel snart som passar er alla tre. Kram 😊

Till top