PIGG OCH STARK UNGHÄST MEN ACK SÅ FÖRSIKTIG

Allmänt / Permalink / 0
(null)

(null)

Även älskade Nappe fick komma ut en sväng idag. Vi hade dock inte lika tur med vädret som någon timme innan när jag och Carro var ute. Men nappe var lika överlycklig trots väderlek, likaså jag.
Han har ju varit lite ledig till och från och det var längesedan han fick komma ut i skogen. 
Vilket märktes, han var väldigt pigg och stark, ville gärna ta i bettet och springa lite snabbare än vad jag hade bestämt. Men han var ändå väldigt lugn, försiktig och trygg, finns nog ingen häst som är så försiktig och varsam över sin ryttare på ryggen som han är.

Blir nog en uteritt på båda hästarna imorgon igen, man får ju passa på när man har tid. 

Har precis kommit hem från gekås.
Blev någon tusenlapp fattigare och krimskrams rikare. Inte mycket i hästväg dock super dåligt utbud på hästtäcken, mestadels regntäcken vilket jag anser inte riktigt är säsong för nu,. Hur som helst så fick hästarna varsin ny grimma, hästgodis med mineraler i, en ny bortse för manen samt nya stallboken 2018, perfekt när man dokumenterar dagens ridpass, när hästarna skoddes senast, avmaskades o.sv.
Något jag verkligen rekommenderar, att utvärdera dagens ridpass lite lätt, vad för övning som gjordes , dels för att hålla koll på varierande ridpass och hur dem har tagit sig an uppgiften,  även se en översikt på hur mycket dem har gått i veckan o.sv. 
Ett hett tips!! 🔝🐴

Till top