GHS SHOPPING 2017 - en besvikelse

Allmänt / Permalink / 0
 
 
Om jag ska vara ärlig är jag en gnutta trött på självaste mässan, en viss besvikelse..
Alltid samma tugg varje år, knappt några nyheter och alla försäljare har mer eller mindre samma produkter.
 
 
Men man hittar alltid något man blir nöjd över och för hyfsad peng, och det är fortfarande en höjdpunkt att gå runt på mässan, det tycker jag och får inte missas, men en dag räcker gott och väl.

Men det är så typiskt! Denna gången när jag hade sparat pengar och verkligen tänkt unna mig, så hittade man nästan inget än vad man tidigare år har gjort..  Och sen är det alltid tvärtom, när man har lite med pengar, hittar man hundra saker man både behöver och vill ha. 
 
Min största priotering var en ny tävlingshjälm.
Men efter reglerna om att hjälmarna måste vara VG godkända, så vågar ingen köpa in hjälmar innan dem riktigt vet hur det kommer sluta med beslutet, då allt fortfarande är väldigt luddigt och oklart, så på mässan fanns knappt några hjälmar mer än dem stora kända märkena såsom KEP, Charles Owen och Samheild.
 
Så köp av hjälm blev inte av, jag testade dock en Samheild som jag gillade hyfsat, men den kostade runt 4000-6000 kr och det ville jag inte punga ut innan jag är riktigt säker på att det är den hjälmen jag verkligen vill ha. 
 
Men jag köpte istället ett par nya vita tävlingsbyxor med svart super grip i rumpan.
Super snygga och väldigt bekväma. Dem låg på runt 595:- 
Sen en ny tävlingstopp från Kingsland för endast 250:- 
Köpte ett nytt lite udda vinrött schabrak (okänt märke) 200:-
Sen en ny tävlingsgrimma till Carro med swarkovski.  
 
 
 

En av höjdpunkterna på året är igång

Allmänt / Permalink / 0
 
Och jag kommer ha en helt fantastisk helg med min älskade mamma och alla goa hästvänner.
 
Inspirationen och motivationen börjar komma krypandes och det är något som jag verkligen behöver suga in mig, det har blivit de senaste månaderna alldeles för dåligt med ridning och priorering av mina hästar pågrund av brist av energi och intresse. Mycket dels för vädret och mitt egna välmående som har varit lite svajigt det senaste. 
 
Men men nu är vi igång och jag hoppas att Bellos hälta är snartutläkt och inte är något allvarligt. Ska longera han i morgon, om det inte är bättre blir det att boka veterinärtid.  
 
Självklart har jag redan hunnit köpa något fint. På mässan . En swarkovski lädergrimma till bästa Carro. Och mer ska det bli!! 💰🐴😍
 
 
 
 
 
 

En halt Bello

Allmänt / Permalink / 0

 

 
 Tog knappt 2 skrittsteg på Bello innan jag hoppade av och synade han noga på bakbenen. Visst kände man direkt i skritten att inte allt stod rätt till.
Lite svullen bak på vänster sena. Hoppas det bara är en tillfällighet, men självklart blir man extra nojig när det sitter en svullnad på senan och hästen är super halt. 
 
Dock vet jag att min kära unghingst Cassetti har börjat klättra en del på sina hagkompisar.. så kan vara så att han har råkat komma till och smälla till Bello där bak.
Jag tog dock hältan på högsta allvar och masserade benet lite lätt och ställde in han i boxen med back on track på bakbenen. 
 
Så får han gå i sjukhagen i morgon så hoppas jag och ber att det är en förbättring i morgon.
 
Så himla typiskt när hans igångsättning går som smör och han har aldrig varit såhär fin som han är nu. Helt underbar att rida.
Fan. 
 
 
 
 
Till top