FINALLY HOME.

Allmänt / Permalink / 0
 
 
Äntligen är man tillbaka. Klassiska uttrycket "Borta bra, hemma bäst" stämmer verkligen. 
Det är skönt att komma iväg, jag måste åka iväg för att landa och fylla batterierna på riktigt, bara va och inte känna massa måste. När jag går hemma och har "semester" är det ändå som att jobba för min del, för jag har alltid bollar i luften, planerar och strukturerar allt i minsta detalj med grejer som behöver göras och påsåvis blir det inte riktigt den uppladdningen och semester som ibland ens kropp och själ behöver. Så detta var behövligt med en mini semester i ett annat land, i ett annat klimat med riktig sol och värme. 
 
Så, så fick det bli, och vi har haft det super bra. Det var lite jobbigt att vi tog bil istället för flyg, men det gick.
Äntligen fått lite färg på min bleka kropp och har verkligen laddat batterierna. Känner mig som en helt ny människa med massor av energi och motivation till allt som tillhör livet, även den jobbiga biten. 
 
Ska om någon timma plocka hem mina älskade hästar som har varit på hårdträning hos min hopptränare Eva.
Ska bli så spännande att rida dem, särskilt Napoleon som är i en sån fantastisk utvecklingsfas och med hjälp av professionell hjälp på vägen kan ju inte innebära annat än ännu mer utveckling. SPÄNNANDE!! 
 
Fick en film härromdagen på båda hästarna när Eva hoppade dem och det såg väldigt okomplicerat och fint ut. 

Jag fick ju avanmäla mig från helgens roliga tävlingar i Gislaved för Slovenien, men tokig som jag är så flyttade jag en start tills i morgon och åker faktiskt och hoppar en 110 klass på Carro i morgon..
Hoppas man inte är allt för ringrostig och att rundan går hyfsat smärtfritt igenom, annars kommer man gå och älta ens stolleryck i flera veckor framåt..Vi får se hur det går helt enkelt :)
 
Nu ska jag slänga ihop en köttgryta innan avfärd mot Hjärphult.
Ha en fortsätt mysig Lördag. Vi hörs! 
 
 
 
 
 
 
Till top