VI TITTADE PÅ MIN DRÖMGÅRD IDAG

Allmänt / Permalink / 3

(null)

Den hade allt för att slå in mina drömmar.
Men kanske även en mardröm. 

Den hade många stora boxar, utestall, ridhus, paddock, lösdrifter och inhängda hagar m.m.
Man ser liksom hur allt kan byggas upp till MIN STÖRSTA DRÖM med mängder av möjligheter. Gården har alla möjligheter i världen och det är så hemskt att se hur andra har misskött och inte tagit vara på gården och potentialen som finns och kan skapas och vidareutvecklas.
Mina största drömmar är att bedriva en mindre hästverksamhet med försäljning, ha uppfödning, bedriva en mindre prisvärd hästgårds butik, ta dit gäst tränare, hyra ut stallplatser, ta emot unghästar för lösdrift m.m och denna gården har alla dem möjligheterna.. 

Men det fanns även en hel del oroväckande saker som gör oss och troligtvis fler köpare osäkra. Skönhetsfel och större omfattande renoveringsmåsten som kan plocka pengar på nolltid, som kanske visade sig vara mer omfattande än någon hade kunnat ana och kan krossa drömmar som längre inte går att uppfylla,pågrund av  b.la pengar.  

Hur mycket vågar man chansa, hur mycket vågar man hoppas och tro, hur mycket vågar man satsa och hur mycket vågar man egentligen offra för att komma dit man drömmer om. 
 
Kanske ska jag lägga mina "största" drömmar åt sidan och bara satsa på mer hobby nivå, ha 2 hästar och något försäljningsprojekt då och då, plugga antingen till förskoleläare eller polis och ha en mer vanlig traditionell vardag som man VET kommer gå runt utan problem ..

Men det gamla ordspråket gör sig påmind 
"Man lever endast en gång..."

Men även kommentaren 
"Man ska aldrig köpa till sig eventuella problem.."
NU ÄR DEM ÅTERFÖRENADE 💔

Allmänt / Permalink / 1
(null)
 Idag tog Cassie sitt sista andetag.
 
Det går inte att undvika alla minnen som spelas upp i huvudet om och om igen. Hon gav mig den vackrare och lyckligaste dagen på jorden, när Cassetti föddes b.la och jag fick vara med på hela händelseförloppet. 
Aldrig tidigare har man upplevt sånt lyckorus, förväntan och kärlek innan än den dagen när Cassie födde min första egna uppfödning.
 
Nu är dem båda borta, tillsammans. ❤️

Jag hade så svårt att släppa taget om Cassie, vårt kapitel var egentligen slut sen länge, men jag fortsätte kämpa gång på gång, vi hade ett starkt band, hon var även min första alldeles egna storhäst som jag hade köpt för mina egna sparade pengar.  När jag fick Cassetti och skulle behålla han blev allt lättare att släppa taget om Cassie, låta henne fortsätta livet med en ny ägare, jag hade kvar min "'mini Cassie" ändå som påminde henne om allt, utstrålning, kapacitet och smarthet. 

Hela solskenshistorien slutade i en ren mardröm och jag är så ledsen och förtvivlad, jag är även ledsen för Elins skull (Cassies nya ägare) som är tvungen att vara med om samma smärtsamma farväl. 
Cassies nya ägare var allt som hon behövde och förtjänade och jag var så lättad och lycklig, jag är även så himla tacksam för att Cassie fick chansen och sin sista tid med så mycket kärlek och omsorg. 
Hennes blick får mitt hjärta att slå volter

Allmänt / Permalink / 0
(null)

Titta bara på henne. Så oskyldig och söt 😍

Vi har verkligen bytt ut tävlingslivet till skogsmullar and WE LOVE IT!!! Så skönt, avkopplande, mysigt och känns mer kvalite på det hela. Detta kommer fortsätta ett par veckor med uteritter, bus, massage och myyys.

Tror ingen av mina hästar klagar precis.
Inte jag heller.
Finns inte så många mer valmöjligheter heller för den delen när paddocken är frusen, inga tävlingar och inga träningar mer för i år. 
Så vi är lite mer laid back med gott samvete, dock även kanske bloggen , tyvärr.  

Så idag var det uteritter på schemat igen. 
Mamma och Pappa åkte till Irland idag för hästauktioner. Såååååå avis.. 😩😍
Men kanske var det säkraste att jag avstod, för vem vet vad jag hade släpat med mig för häst då 😅 Har ju en förkärlek till Irländska hästar dessutom.. 


Till top