NU ÄR DEM ÅTERFÖRENADE 💔

Allmänt / Permalink / 1
(null)
 Idag tog Cassie sitt sista andetag.
 
Det går inte att undvika alla minnen som spelas upp i huvudet om och om igen. Hon gav mig den vackrare och lyckligaste dagen på jorden, när Cassetti föddes b.la och jag fick vara med på hela händelseförloppet. 
Aldrig tidigare har man upplevt sånt lyckorus, förväntan och kärlek innan än den dagen när Cassie födde min första egna uppfödning.
 
Nu är dem båda borta, tillsammans. ❤️

Jag hade så svårt att släppa taget om Cassie, vårt kapitel var egentligen slut sen länge, men jag fortsätte kämpa gång på gång, vi hade ett starkt band, hon var även min första alldeles egna storhäst som jag hade köpt för mina egna sparade pengar.  När jag fick Cassetti och skulle behålla han blev allt lättare att släppa taget om Cassie, låta henne fortsätta livet med en ny ägare, jag hade kvar min "'mini Cassie" ändå som påminde henne om allt, utstrålning, kapacitet och smarthet. 

Hela solskenshistorien slutade i en ren mardröm och jag är så ledsen och förtvivlad, jag är även ledsen för Elins skull (Cassies nya ägare) som är tvungen att vara med om samma smärtsamma farväl. 
Cassies nya ägare var allt som hon behövde och förtjänade och jag var så lättad och lycklig, jag är även så himla tacksam för att Cassie fick chansen och sin sista tid med så mycket kärlek och omsorg. 
#1 - - Anonym:

Vad var det som hände?:(

Till top