VI TITTADE PÅ MIN DRÖMGÅRD IDAG

Allmänt / Permalink / 3

(null)

Den hade allt för att slå in mina drömmar.
Men kanske även en mardröm. 

Den hade många stora boxar, utestall, ridhus, paddock, lösdrifter och inhängda hagar m.m.
Man ser liksom hur allt kan byggas upp till MIN STÖRSTA DRÖM med mängder av möjligheter. Gården har alla möjligheter i världen och det är så hemskt att se hur andra har misskött och inte tagit vara på gården och potentialen som finns och kan skapas och vidareutvecklas.
Mina största drömmar är att bedriva en mindre hästverksamhet med försäljning, ha uppfödning, bedriva en mindre prisvärd hästgårds butik, ta dit gäst tränare, hyra ut stallplatser, ta emot unghästar för lösdrift m.m och denna gården har alla dem möjligheterna.. 

Men det fanns även en hel del oroväckande saker som gör oss och troligtvis fler köpare osäkra. Skönhetsfel och större omfattande renoveringsmåsten som kan plocka pengar på nolltid, som kanske visade sig vara mer omfattande än någon hade kunnat ana och kan krossa drömmar som längre inte går att uppfylla,pågrund av  b.la pengar.  

Hur mycket vågar man chansa, hur mycket vågar man hoppas och tro, hur mycket vågar man satsa och hur mycket vågar man egentligen offra för att komma dit man drömmer om. 
 
Kanske ska jag lägga mina "största" drömmar åt sidan och bara satsa på mer hobby nivå, ha 2 hästar och något försäljningsprojekt då och då, plugga antingen till förskoleläare eller polis och ha en mer vanlig traditionell vardag som man VET kommer gå runt utan problem ..

Men det gamla ordspråket gör sig påmind 
"Man lever endast en gång..."

Men även kommentaren 
"Man ska aldrig köpa till sig eventuella problem.."
#1 - - Anonym:

Om det är Lunden utanför Gislaved så tänk efter ordentligt. Det har varit till salu flera gången sista Åre. Finns en anledning till det.

#2 - - Anonym:

Om det är Lunden utanför Gislaved så tänk efter ordentligt. Det har varit till salu flera gången sista Åre. Finns en anledning till det.

#3 - - Anonym:

Du om någon som är så driven hade löst det på ett eller annat sätt. Ser fram emot vidare läsning om ert gårdsletande och köp ovadsett det blir för någonting 😍😃🐴

Till top