CARRO OCH VÅR INSATS PÅ JÖNKÖPINGSFÄLTRITTKLUBB

Allmänt / Permalink / 0
 
 
 
Hade kunnat gå bättre igår i båda klasserna, turen var inte riktigt på vår sida och en bom föll i båda klasserna i grunden, men jag är ändå nöjd över vår instats. Carro hade kunnat vara lite mer rädd om sig, men hon gjorde ändå ett par riktigt fina lyror både på banan och framhoppningen. 
 
Jag är nog dock denna tävlingen mest nöjd över mig själv (Se på fan, första gången det händer tror jag) som börjar komma tillbaka som förr, tänk så mycket det gör med träning och hästar som vill hoppa och vill ställa upp på en, som vill kämpa tillsammans med en iställer för att bråka med en. För det är ju så, det räcker med bara 1 dålig runda för att tappa allt, och krävs minst 10 bra rundor för att komma tillbaka där man var. 
Jag rider bara bättre och bättre och känner mig mer självsäker i hoppningen än på flera år.
Innan mådde man nästan illa när man gick bangång över 1m och började tvivla både på sig själv och hästen om vi verkligen kommer klara detta, och idag tycker jag inte ens 120 känns högt eller svårt och längtar redan efter 130 debuten. Det känns så kul, snart är gamla Jenny tillbaka.
Så skönt, jag är så taggad på tävlingslivet.
 
120 rundan kändes ändå bättre igår än förklassen som var 115.
Carro kändes lite loj och ofocuserad i 115. 
I 120 kändes hon bättre och jag hade ett bättre, mer bestämt tempo. 
 
I veckan som kommer ska Carro få det lite lugnare med mer uteritter och massage behandlingar.
Om 2 veckor blir nästa tävling som är på Göteborgs fältrittklubb, blir även där 115 och 120. 
LÄÄÄÄNGTAR!!!!!!!! Hihi.
 

4 TIMMAR SENARE...

Allmänt / Permalink / 0
 
Blev en lååång härlig eftermiddag i stallet.
Kom på jag kanske borde klippa Carro innan Lördagens starter i Jönköping.
Vi är anmälda till 115 och 120.
 
Hennes päls har inte växt så mycket så räcker att jag tar lite snabbt på halsen, trodde jag... Men konstaterade snabbt att det såg inte alls fint ut och blev helklippning istället. Vilket man får ta sin tid med och ha tålamod till då Carro är oerhört kittlig lite här och var och viftar en del med bakbenen.
 
 Tills sist blev det klart,  fast vissa delar av kroppen hade kunnat sett snyggare ut...
Men ville inte pina henne mer än nödvändigt. 
 
Checkade av i ridningen och tog ett par språng, hon kändes fin, som vanligt.
Sen in och helbadade henne. Sen fick hon stå i boxen och torka upp medans jag pysslade i stallet och red Napoleon. Därefter fick hon ett nytt Amigo täcke 100 gram på sig. Myyys
 
Inte jätte taggad på tävling i helgen, kanske för det är 4 helgen i rad för min del med tävling, men motivationen blommar nog upp på plats på Lördag 💪
 
 
 
Till top