NAPOLEON GÖR DET IGEN!!!!!!!!!

Allmänt / Permalink / 0
 
 
Herregud, hur ska detta sluta. Självklart är man fånig och börjar störtlipa när vi kom ut från banan idag.
De flesta kommer nog ut gråtandes pågrund av att det har gått dåligt, men mina var bara rena glädjetårar.

Han var klockren idag, med ALLT i början, mellan och efter på tävlingen. Och inne på banan visade han ännu en gång vilken framtids stjärna han kan bli. Idag var han piggare, letade hinder och hoppade som en riktig katt. Var inte i en bom och hoppade med fint mellanrum, han kom även lite nära inpå något hinder för jag inte hann få tillbaka honom, men han var kvick som en katt med benen. Han ger en sån fantastisk känsla och ger en sånt självförtroende uppe på ryggen, vilket troligtvis är rätt unikt med tanke på hur ung och oerfaren han faktiskt är. 
I våras runt Maj månad kunde han knappt gå i form och orkade max 4 varv i galopp innan han snubblade ihop.
 
Det snackar vi utveckling med stormsteg, och tack vare vem? Enbart mig, det ger en sån kick och motivation, att det man gör, gör man rätt, och rätt bra. Jag är självkritisk och ger mig aldrig knappt någon egen beröm.
Men idag slog det mig, att jag borde få en fet klapp på axlen och sluta klanka ner och underskatta mig själv och min kunskap. Jag måste bli bättre på det där, vi alla måste det, vi alla är alldeles för dåliga på att uppskatta och tro på oss själva. 
 
I Våras var jag bergsäker på att Napoleon skulle åka till någon duktig utbildad unghästutbildare för att ge han bästa förutsättningarna, men verkar som jag fixar detta minst lika bra själv. 
 
Hur som 
Min bästa bästa Napoleon!!!
 
 

Välförtjänad vilodag för mina stjärnor

Allmänt / Permalink / 0


Igår efter tävlingen med Nappe ledde jag dem till en av våra sommarhagar, så får dem gå där lediga och gotta sig tills imorgon, det är dem mer än värda ❤️ Passade ypperligt med en hästfri dag då det var lite personalbrist på jobbet och jag jobbade över ett par timmar.

 

Till top