SNACKA OM REVANSCH

Allmänt / Permalink / 0

(null)

Alltså wow säger jag bara.
Både jag och Carro var verkligen sugna på revansch idag efter förra helgens resultat. 
Så.. så fick det bli 💪🏼

Blev en klockren dubbelnolla och en 9e placering av 71 starter. Nöjd!!

 Men mest nöjd är jag över vår insats, inte självaste resultatet, utan vi kämpade tillsammans, vi var stensäkra och fick ett väldigt fint flyt igenom hela banan, även i omhoppningen hittade jag plötsligt gasen och vågade faktiskt ta någon lite snävare sväng för att spara tid, Carro var med på noterna direkt och hade en bättre framåtbjudning och koncentration. 
Idag tyckte hon det var roligt. 
Och jag tyckte det var DÖÖÖÖÖ KUL..Fick så mycket beröm över min ridning idag också vilket jag blir så löjligt glad över.
Man behöver höra sånt som ryttare. 
Inte bara hästen. Utan båda.

Jag missade lite med tiden för starten fock och allt tog längre tid än vad jag hade räknat med, samt att vi fick stå en bra bit ifrån tävlingsarena ..Så när vi kom till framhoppningen så var det vår tur att gå in på banan så fort föregående ekipage var klar.. 

Så var bara att börja galoppera 1 varv på framhoppningen, ta två språng på räcket och sen direkt in på banan.

Inte bästa tänkbara uppladdningen eller hållbarheten, men för mig och Carro var det bra, vi taggade till och jag bara kände "Detta ska inte stoppa oss" och fick lite jävlanama. 
Så när vi kom ut från banan kom flertal fram till mig och berömde oss för vår insats tros dem kassa förutsättningarna. Kul!!! 

Efter tävlingen idag så gjorde jag och pappa ordning lastbilen.  Tog bort förra ägarens strips, tvättade den, smörjde den och grejade. Blev som nyyyyy 😍
Tack snälla pappa ❤️

Vilken fantastik dag och vilket väder!!
Denna dagen kommer jag leva länge på.


(null)Till top