⭐️-PASS PÅ HÄSTARNA IDAG

Allmänt / Permalink / 0

Båda hästarna var verkligen klockrena idag.. 
Dem brukar leverera bra ifrån sig och dem gör mig sällan besviken, men idag fick jag en extra känsla som gav en extra inspiration och motivation att kämpa vidare. 

Carro kändes super och jag hoppade ett par språng, rytmiskt och lätt som en plätt. 
Första sprången för året för oss två tillsammans och jag tror vi senaste hoppade tillsammans runt November någon gång, så det var ett tag sedan, men det kände som vi hade små tränat lite hela vintern, ingen ringrostighet här inte..

Även Napoleon kändes väääldigt fin. 
Har försökt jobba han de senaste ridpassen i en lite högre o "bärig" form i galoppen då han har lätt att gå för djupt ner och krulla ihop sig ibland. Men han kämpade på väl som vanligt! 

På Lördag blir det lite mer hoppning på hästarna här hemma, möjligtvis om vädret tillåter att även bygga upp en liten serie och hoppa dem på. Hade först tänkt att åka och hoppa Pay and jump i Tranemo, men tror jag avvaktar och tränar lite på egen hand. 

Ska även försöka åka med Carro nästa vecka och hoppträna lite för Eva tänkte jag, känner att vi är redo för det. Mina hästar är verkligen 100 gånger bättre i form än jag själv...och tack vare att dem inte har vilat så mycket dem senaste två månaderna så har de kommit en väldigt bra bit på vägen.
Lite mer styrka och kondition sen är vi back on track igen och redo för tävlingar 💪🏼🎉
LÄÄÄÄNGTAR!!!!

(null)(null)

Till top