GE MIG ORK, STYRKA OCH MOTIVATION

Allmänt / Permalink / 2
(null)


Är idag över en vecka sedan jag senast red.
Jag orkar inte, tycker inte det är roligt, saknar motivation och framför allt ork. Den största påverkade faktorn är så klart hästlastbilen, sen även vädret som ställer till det och gör allt svårare för en. Funderar starkt på att ställa upp mina hästar en månad på Berg. Träffa vänner, dela tankar och bolla idéer, rida tillsammans, sätta upp olika roliga övningar o.sv, slippa känna sig begränsad. Kommer kosta skjortan att ta med båda mina hästar dit upp, men kanske är det värt det och ger en mer motivation och en bättre hållbar start som slipper rubbas och börjas om. 

#1 - - Ronnie:

Hej Jenny. Eftersom du var så missnöjd med din hästbuss så har vi gjort ett avtal att vi köper tillbaka din bil och hämtar den per den 16/2 2018. Hästbussen är vidaresåld till Norrland och kommer att hämtas hem i nästkommande helg.
Vill du ha en bil med lastvikter övar 1200 kg så tror jag du måste ta ett C1 körkort innan eller tänka över din/er situation gällande hästbussar och deras lastvikter.

#2 - - Sanna:

Äntligen att du gör rätt för dig Ronnie!!
Klart hon ska häva köpet när flertal saker inte stämmer överens med det hon har köpt, speciellt när det handlar om massa pengar!!

Till top