TRANEMOBOR FÖR TILLFÄLLET

Allmänt / Permalink / 1

(null)

Som jag tidigare nämt så har jag varit lite sugen på att ställa upp mina hästar någonstans med tillgång till ridhus, har frågat runt en hel del och det blev tillslut uppe på Berg i Tranemo som hade lediga platser för oss. 

Carro och Napoleon skulle egentligen köras dit imorgon bitti, men jag körde dem dit i eftermiddags efter vi kom hem från Horse Show istället, så jag finns tillgänglig och ledig hela dagen imorgon och är med på utsläppet och under dagen o.sv (kontrollfreak som man är) 

Känns lite vemodigt, töntig som man är.
  Men är nog lätt hänt att känna så när man flytta dem hemifrån, ifrån deras och framför allt min "komfortzone", men mina hästar tog allt med godan ro och tyckte det var riktigt mysigt med massa andra hästar som välkomnade dem snällt i stallet. 

Men känns ändå väldigt bra och motiverande, nu kan inget stoppa mig, inga kassa undanflykter och ursäkter. Nu kan jag rida vilken tid på dygnet, i vilket väder som helst, jag kan rida med vänner, bolla idéer och tankar, sätta upp övningar o.sv. 

Nu hoppas jag på en rejäl spark i baken på mig och hästarna; mot nya mål och utmaningar 💪🏼🎉🐴


  #1 - - Anonym:

Hur kan ni godkänna att er tredje häst går ensam hemma kvar??

Svar: Hon är inte ensam, hon har sällskap av ett avelssto som kom i förmiddags. Däremot kan jag inte fatta vaaaarför jag godkänner dessa fega anonyma kommentarer dock 😅
Jenny Jareteg

Till top