ÄLSKAR MINA TISDAGAR

Allmänt / Permalink / 0
(null)

Finns ingen annan dag mitt i veckan som jag uppskattar så mycket som mina Tisdagar.

Slutar oftast redan runt 11.45, vilket betyder att jag har mer eller mindre nästan hela dagen kvar för annat, vilket känns helt underbart!!

 Idag efter jobbet tog jag med hem mat från Wärdshuset till mig och sambon. Vi åt en god middag, därefter lite slapp i soffan och sen vidare till stallet. 
 Mockade stallet och fyllde på vatten. Red en skogstur på Carro, därefter fick hon helbada. Medans hon torka gjorde jag ordning Napoleon som också fick komma ut i skogen. 

Han var dock sjukt spänd, kunde inte gå utan små trippa hela tiden, han kändes näst inpå opålitlig och instabil.. Vilket är olikt honom, men kändes så förra gången jag red ut på honom också, men denna gången ännu värre.. 
Tänkte ta en galopp sträcka innan hemfärd men han börjar sparka bakut och dumma sig.. SÅ slut på det roliga tänkte jag.. och skrittade hem med honom.. Han fick fortsätta arbetet i paddocken istället, kändes tryggare, Napoleon känns alltid trygg och pålitlig att rida, men idag var han nog liiite för taggad för sitt eget bästa och jag vågade inte riskera något onödigt mitt ute i skogen.. Man vet ju aldrig med unghästa vad dem kan få för sig.. 

  Han kändes däremot super fin i paddocken sen och jag kunde inte motstå krysset som stod uppställt i paddocken efter Söndagens provridning på Kedves. Han sög ta i hindret och hoppade med stor glädje, tog hindret ett par gånger till i båda varven. 
Han var såå nöjd efteråt.  Även jag såklart ✌🏼
Till top