FRÅN IDAG

Allmänt / Permalink / 2
(null)Idag fick jag äntligen möjligheten och tiden med lite kvalitetstid med båda hästarna. Carro fick en liten längre skogsrunda medans solen tittade fram, blev mest skritt och trav ca 40 min. Napoleon tänkte jag bara skritta en sväng på asfalten men han var väldigt explosiv och het på gröten så försökte jobba han lite lätt på asfalten i trav så han fick ur sig den värsta överskottsenergin. Allt är fruset och även åkrarna är hala  och stenfrusna pågrund av att det har regnat så mycket den senaste tiden. Men var skönt att jag hann med dem båda med lite motion och omvårdnad. 
Förra veckan jobbade jag väldigt sen och långa dagar så båda hästarna blev ståendes och igår var en natt med kass sömn och huvudvärk. 

Nu hoppas jag på att denna veckan kunna kicka igång året ordentligt med hästarna. 
Speciellt med Carro som jag eventuellt har sett ut första tävlingen för året på. 

#1 - - Anonym:

Det var för hårt och halt ute för att rida men då travar du den på asfalten? Är inte de ännu värre

Svar: Verkar som du är okunnig med tanke på din patetiska anonyma kommentar 😅
Nej, där var varken halt eller knaggligt på asfalten, och utanför stallet är det asfalt blandat med oljegrus om jag ska vara "petig". Hästar dör inte av att trava några meter på hårt underlag, snarare tvärtom och bättre som stärker senor och ligament, viktigt med variation på hårt och mjukt underlag, men att rida i en paddock som kan vara knagglig och en åker som kan vara hal denna årstiden som kan skada och vricka en häst rekommenderas inte, om du inte förstår det, så vet du det nu ✌🏼
Jenny Jareteg

#2 - - Sanna:

Fattar inte vad kommentaren ville uppnå med sin kommentar mer än att skämma ut sig själv 😅

Till top