JENNY TIPSAR!!

- JENNYS TANKAR OCH ÅSIKTER, Allmänt / Permalink / 0

(null)

(null)

(null)

Jag har länge suktat efter en Kentuckys fårskinnsgrimma till mina hästar, den ser typ precis likadan ut som bilderna ovanför, fast dessa bilder är från Hööks. 
Dock har jag tyckt att priset för kentucky grimman har varit rätt saftigt för en nylongrimma med ludd. 
Kostar i nypris över 800:- 

Men har ändå velat ha något liknande på väg till tävling och liknande ,dessutom kan Carro vara lite känslig vid vissa tillfällen på året och får lätt slav. MEN dessa grimmor anser jag från kentucky är inte så säkra med sånt material om hästen skulle fastna eller få panik t.ex, så att åka med dem i transport är inget alternativ. Jag har alltid lädergrimmor på mina hästar när vi åker ut på äventyr.  Tror dem flesta av er har det också. Inte bara jag. 

Men då fick jag syn på detta fårskinn setet på hööks. Som man kan sätta på en t.ex lädergrimma. Så smart och liknar precis som en Kentucky och är säkert minst lika bra material fast mer prisvärt. 

Så det blir något att införskaffa sig längre fram som hästarna kan ha när dem åker lastbil.  Förnuvarande har Carro en lädergrimma från PS och Nappe en lite billigare variant från typ Börjes som jag har köpt ett fårskinn att ha på nosdelen. Så kan man sätta på det nya fårskinnet  från hööks på deras nuvarande lädergrimmor när man vill, kan ta av och tvätta det o.sv. Super smart och kanske en billigare och hållbarare investering både för plånboken och hästen. 
Om lädergrimma olyckligtvis går sönder kan du fortfarande förmodligen använda dig av det mesta av fårskinnet. Det hade inte funkar om det var en nylon grimma ju och fårskinnet hade suttit fast och inte går att plocka bort😋

(Tidsinställt inlägg) 
Till top